Kielentarkistus

Teemme kielentarkistuksia muun muassa tieteellisille tutkimusteksteille, liike-elämälle sekä tilanteisiin, joissa kieli ei ole kirjoittajan äidinkieli.

”Nopea palvelu ja erinomainen lopputulos. Suosittelen!”

Tuhansia tyytyväisiä asiakkaita

Suuri toimija

Yhtenä Suomen suurimmista toimijoista pystymme hoitamaan kaikenkokoiset työt

Kielivalikoima

Tarjoamme kielentarkistuspalveluja suomen, ruotsin, englannin, saksan ja norjan kielellä.

Kielentarkistajat

Kielentarkistuksesta vastaavat kokeneet kielen ammattilaiset. 

Aineisto

Parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi toivomme saavamme aineiston Word-muodossa.

i

Valmis teksti

Saat tekstisi kommenteilla ja korjauksilla varustettuna, joten näet välittömästi ja helposti tekstiisi tehdyt muutokset.

Hinnoittelu

Kielentarkistuspalvelullamme on sanamäärään perustuva hinta.

Kielentarkistuspalvelun sisältö

Kielentarkistuksessa käydään läpi seuraavat osa-alueet:

  • Kielioppi
  • Artikkelit ja prepositiot
  • Oikeinkirjoitus
  • Välimerkit
  • Lauserakenne (korjausehdotukset rakenteen ja sujuvuuden parantamiseksi)

Lisäpalveluna voimme muokata tekstiäsi myös sisällöllisesti. Sisällönmuokkauksessa tekstistäsi tehdään esimerkiksi helpommin silmäiltävää jolloin varmistetaan, että viestisi keskeisin sanoma välittyy lukijalle takuuvarmasti. Tekstin sisällöllinen muokkaus soveltuu esimerkiksi kaupallisiin tarkoituksiin kirjoitettuihin teksteihin kuten verkkosivuille sekä esite- ja mainosteksteihin.

Kenelle kielentarkistuspalvelumme sopii?

Olen tutkija tai opiskelija

Palvelumme kattaa artikkeleiden, väitöskirjojen, gradujen ja diplomitöiden sekä erilaisten tutkimusraporttien kielentarkistuksen.

Teksti ei ole äidinkieltäni

Jos teksti on kirjoitettu jollain muulla kielellä kuin kirjoittajan omalla äidinkielellä, on kielentarkistus monesti tarpeellista.

Olen liike-elämän edustaja

Erilaiset muistiot, raportit, manuaalit, markkinointimateriaalit, verkkosivujen sisällöt, lehdistötiedotteet tai muut dokumentit saattavat tarvita kielentarkistusta.

Minulla on henkilökohtaista materiaalia

Palveluamme voi käyttää henkilökohtaisen materiaalin kuten esimerkiksi hakemuskirjeen, CV:n tai tärkeän sähköpostin kielentarkistukseen.

Olemme valmiina projektillesi! Aloitetaan vaikka heti.

Tyytyväiset asiakkaamme

"Laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta velvoittaa meitä julkisena toimijana tekstittämään videomme ja vaatimus edistää meidän kaikkien yhdenvertaisuutta. On ollut ilo huomata, että tekstitys on tehty paitsi lain vaatimukset täyttäen, myös yleistä luettavuutta helpottavalla tavalla. Palvelu on nopeaa ja ystävällistä. Olemme erittäin tyytyväisiä."

"Kiitos loistavasta ja edullisesta palvelusta. Tulemme jatkossa käyttämään myös varmasti teidän palveluja. Keep up!"

”Kaikki sujui todella smoothisti tarjouksen pyynnöstä aineiston toimittamiseen ja litterointien toimittamiseen. Oli mukavaa, kun sai asioida yhden tietyn henkilön kanssa koko asiakkuuden ajan.”

”Hyvin helppo asioida, sujuvaa lähettää aineistot ja ne tulevat ajallaan. Luotettava yhteistyökumppanimme jo monen vuoden ajan.”

”Todella ystävällinen, hyvä ja nopea palvelu. Äänitteen lähetys sujui helposti ja ongelmitta. Voin suositella muille ja tulemme jatkossa varmasti vielä käyttämään palveluita.”

”Erittäin nopea reagointi ensimmäiseen yhteydenottooni! Jäi hyvä kuva toiminnasta heti alkajaisiksi. Myös sen jälkeen kaikki on sujunut erittäin mallikkaasti. :)”

"Todella nopeaa ja hyvää palvelua. Kiitos tuhannesti! Sana on laitettu kiertämään kollegoille, että teidän palveluitanne kannattaa käyttää."

"Spokenin palvelu toimi erinomaisesti, nopeasti ja kirjakielinen tekstitys oli huippuluokkaa. Samoin englanninkieliset käännökset! Kiitos! Oma tekstitysprojekti keveni huomattavasti."

- Pihla Liukkonen, valokuvaajamestari, Kontrastia Oy

"Helppokäyttöinen, nopea ja laadukas palvelu. Tulemme käyttämään jatkossakin!"

"Asianajotoimistomme tilaaman litterointipalvelun (ns. peruslitterointi, noin 15 tuntia äänitteitä välimiesoikeuden todistajien kuulemisista) hinnoittelu oli selkeää, ja loppulasku oli tarjouksen mukainen. Toimitus tapahtui nopeasti, asiakas pidettiin hyvin tietoisena työn etenemisestä, ja työn lopputulos oli myös laadullisesti hyvä. Erinomainen suoritus, ei mitään moitittavaa."

"Valonnopea palvelu! Vastaukset kaikkiin kysymyksiin tulivat välittömästi. Litterointien toteutus myös erittäin nopeaa."

"Litteroinnit tapahtuivat tosi nopeasti ja huolellisesti tehtyinä. Kaiken kaikkiaan laadukasta, sujuvaa ja jopa edullistakin palvelua!"

"Minun työssäsi otitte kiireisen aikataulun huomioon. Työ valmistui oletettua aikaisemmin. Kiitokset."

"Nopeaa ja mutkatonta palvelua. Lopputulos palveli tarkoitustamme juuri toivotulla tavalla."