Spoken

Sujuvat käännöspalvelut

Globaalissa toimintaympäristössä monikielisen viestinnän merkitys on nykyisin entistä suuremmassa roolissa. Spokenin asiantuntijoiden tuella varmistat selkeän viestinnän kaikilla kielillä, oli kyseessä sitten suomi, ruotsi, saksa tai englanti.

Olipa kyse dokumentista, teknisestä ohjeistuksesta tai kaunokirjallisesta tuotoksesta, kielitieteen asiantuntijamme takaavat, että viestisi välittyy selkeästi ja että se todella puhuttelee kohdeyleisöä.

Tuhansia tyytyväisiä asiakkaita

Edut

Miksi valita meidät?

1

Laadukasta pohjoismaisten ja keskieurooppalaisten kielten osaamista

Olemme Spokenilla erikoistuneet poistamaan kielimuurit ruotsin, saksan, englannin ja suomen kielten välillä. Tiimimme koostuu koulutetuista ja natiiveista (äidinkielenään kyseistä kieltä puhuvista) kääntäjistä, jotka varmistavat, että kaikissa käännöksissä huomioidaan kunkin kielen erikoispiirteet.

2

Työn korkea laatu

Laatu on kaiken toimintamme ytimessä. Tiukka laadunvarmistusprosessimme sisältää perusteellisen oikoluvun. Käännöksemme eivät ole sanasta sanaan kirjoitettuja, vaan ne on räätälöity puhuttelemaan kohdeyleisöäsi sekä säilyttämään tekstin alkuperäinen sävy ja tarkoitus.

3

Nopeat toimitusajat

Sovitussa aikataulussa pysyminen on erittäin tärkeää. Tehokas prosessimme ja ammattitaitoinen tiimimme mahdollistavat korkealaatuisten käännösten ripeän toimituksen laadusta tinkimättä.

Käytimme Spokenia kumppanina uuden verkkokaupamme käännöstöissä. Yhteistyö sujui erittäin vaivattomasti ja saimme käännökset nopeasti, sovitussa aikataulussa. Spoken kumppanina on toiminut ammattitaitoisesti ja palvelu on ollut erinomaista. Hyödynnämme palveluita jatkossakin kun tarvitsemme lisää käännöstöitä.

Nina Laasonen, Yrittäjä, You Name It Oy

Yhteistyö

Spoken käännöskumppanina

Olemme Spokenilla erikoistuneet laadukkaisiin käännöksiin ja lokalisointeihin ruotsin, saksan, englannin ja suomen kielten välillä. Natiivien kääntäjien tiimimme toimittaa laadukkaat käännökset ja varmistaa sen, että käännös sopii kuhunkin kulttuuriseen kontekstiin.

Yhdistämme työssämme ihmisten asiantuntemuksen edistyksellisiin tekoälytyökaluihin, minkä avulla pystymme tarjoamaan yksilöllisiä käännöksiä tehokkaasti. Olemme sitoutuneet toimittamaan huippulaatua, ja korkea asiakastyytyväisyys on meille erittäin tärkeää. Saat siis meistä luotettavan kumppanin kaikkiin käännöstarpeisiisi.

FAQ

Kilpailukykyiset hinnat, korkea tietoturvan taso ja nopea palvelu - Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin

Saanko tarvittaessa tukea asiakaspalvelustanne?

Teemme kunkin tilauksen alusta lähtien tiivistä yhteistyötä kanssasi, jotta varmasti ymmärrämme erityistarpeesi kunkin projektin suhteen. Henkilökohtainen asiakaspalvelumme varmistaa, että lopputulos vastaa toiveitasi.

Miten varmistatte tietoturvan ja tietojen säilymisen luottamuksellisina?

Otamme tietoturvan ja materiaalisi luottamuksellisuuden vakavasti. Kaikki käännökset käsitellään äärimmäisen tietoturvallisesti ja luottamuksellisesti. Tarvittaessa allekirjoitamme mielellämme myös salassapitosopimuksen projektia varten.

Tiedänkö etukäteen paljonko palvelu maksaa?

Kilpailukykyinen hinnoittelu laadusta tinkimättä on yksi keskeisistä periaatteistamme. Tarjoamme selkeän ja läpinäkyvän hinnan perustuen lähdetekstin merkkimäärään.

Sisältö

Palvelut

Kattavat käännöspalvelut

Käännösosaamisemme keskittyy huippuluokan käännöspalveluiden tarjoamiseen useilla kielipareilla. Autamme mielellämme, mikäli tarvitset asiakirjoja, jotka on käännetty ruotsista suomeen, saksasta englantiin tai millä tahansa muulla yhdistelmällä tarjoamiemme kieliparien joukosta.

Auktorisoitu käännös

Meiltä saat halutessasi myös laillisesti pätevät auktorisoidut käännökset suomesta englanniksi. Auktorisoidun käännöksen tekee aina kääntäjä, joka on suorittanut Opetushallituksen järjestämän auktorisoidun kääntäjän tutkinnon. Auktorisoidulla käännöksellä on sama todistusvoima kuin alkuperäisellä dokumentilla.

Auktorisoitua käännöstä tarvitaan yleensä, kun käännetään virallisia asiakirjoja, kuten tutkintotodistuksia, oikeuden päätöksiä, liiketoimintaan tai perintöasioihin liittyviä asiakirjoja.

Muita kielipalveluja

Käännöspalveluiden lisäksi tarjoamme joukon muita kielipalveluja, mukaan lukien:

Prosessi

Miten käännöspalvelun osto etenee?

1

Lähetä meille tarjouspyyntö. Saat tehtyä sen helposti täältä!

2

Saat meiltä tarjouksen 24 tunnin sisällä tarjouspyynnön lähettämisestä.

3

Lähetä tiedostot palveluumme. Tämä tapahtuu lähetyslomakkeen kautta tai halutessasi asiakastililläsi.

4

Saat sähköpostiisi linkin, josta saat valmiit tiedostot ladattua koneellesi. Voit ladata tiedostot myös asiakastililtäsi.

Toimitusajat

Normaali toimitus

Valmistumisaikataulu riippuu projektitilanteestamme. Vahvistamme toimitusajan aina tarjouksessa.

Pikatoimitus

Pikatoimituksessa vastaanotat valmiin työn seuraavana arkipäivänä aineiston lähetyksestä.

Lue lisää

Pikatoimituspalvelun hinta: Normaalihinta +100 %. Lue lisää FAQ-sivumme kohdasta Aineistot – Pikatoimitus.

Oletko jo meidän asiakkaamme? Lähetä tiedostot meille suoraan tekoon lähetyslomakkeen kautta ilman tarjouspyyntöä!

Referenssit

Tyytyväiset asiakkaamme

Matias Höglund

Asiantuntija
Työterveyslaitos

Olemme tilanneet tekstityksiä Spokenilta jo muutaman vuoden ajan. Yhteistyö on ollut toimivaa. Tekstitysten tilaaminen portaalin kautta on osoittautunut vaivattomaksi ja tilaukset ovat tulleet meille perille hyvin nopealla aikataululla.

Pihla Liukkonen

Valokuvaaja
Kontrastia Oy

Olen suorastaan karttanut tarjoamasta asiakkailleni tekstityspalvelua sen ajankäytön vuoksi. Suomen kieli ei taivu automaatiolla käyttämissäni ohjelmistoissa. Yritykseni Kontrastia Oy tarjoaa valokuvaus- ja videopalveluita, vidoeditoinnin workflowhun Spoken on oiva kumppani. Spokenin palvelu toimi erinomaisesti, nopeasti ja kirjakielinen tekstitys oli huippuluokkaa. Samoin englanninkieliset käännökset! Kiitos! Oma tekstitysprojekti keveni huomattavasti.

Sakari Heiskanen

Toimitusjohtaja, päätuottaja
Löytö Studio Oy

Käytän Spokenin palveluista yleisimmin tekstityksiä videoihin, joista pyydän aina srt-tiedoston. Videot ovat yleensä joko englanniksi tai suomeksi ja viime aikoina yhä useammin saavutettavuustiedoilla. Olen myös tilannut monesti käännöspalveluita. Olen tilannut myös kymmeniä podcastien transkriptioita niin englanniksi kuin suomeksikin. Sisältö, jota teen, on suht isoille asiakkaille, olen alihankkijatuottaja. Joskus laskutus menee suoraan heille, ja usein minun kauttani. Tämä on toiminut todella kivuttomasti Spokenin kanssa, kuten myös koko palvelu sinällään. Voisin itsekin tehdä näitä käyttäen AI-työkaluja, mutta oma laskutettu tuntihintani on sen verran korkeampi, ettei minun kannata. Olen siis erittäin tyytyväinen asiakas 😊

Jari Peltola

Perustaja, NLP-valmentaja
Vapauttamo

Olen jo vuosia käyttänyt Spokenin palveluja litteroinnissa. Ne sujuvat nopeasti ja tarkasti. Voin suositella lämpimästi.
Jos tekstitys, litterointi, kielentarkistus tai kääntäminen eivät ole ydinosaamistasi niin jätä ne työt Spokenille.

Tarja Lähdemäki

Yrittäjä, Customer Advocate
Value Insights

Toimin asiakaskokemuksen kehittämisen konsulttina ja toteutan työssäni paljon asiakaskuunteluita, jotka ovat luonteeltaan syvähaastatteluita. Niissä on tärkeää saada talteen ja analysoitua kaikki mitä asiakas on sanonut, jotta lopputulos on optimaalinen. Olen käyttänyt Spokenin palveluita reilun kolmen vuoden ajan ja olen ollut tyytyväinen litterointien laatuun ja yhteistyön helppouteen. Asiakasportaali toimii hyvin ja sieltä näkee koko ajan, missä vaiheessa omien haastatteluiden litterointi on ja mitä litterointi tulee maksamaan.

Christian Thibault

Toimitusjohtaja
Nordic Diversity Trainers Oy

Olemme erittäin tyytyväisiä Spokenin nopeaan ja ammattitaitoiseen palveluun. Spokenin palvelujen avulla olemme viimeisen kolmen vuoden ajan saaneet projektimme valmiiksi ajoissa sekä pystyneet täyttämään asiakkaidemme vaatimukset. Spokenin palvelut hyödyttävät sekä monikielistä työympäristöämme että asiakkaitamme tekstitysten, litteroinnin ja oikoluvun muodossa. Suosittelemme Spokenia!

Heikki Räisänen

Videotuottaja
Ræven Visual

Litteroinnin tarkkuustaso on ollut aina juuri oikea; aikakoodaus tekstin rinnalla helpottaa editointipöydällä oikean kohdan löytämistä ja hinta on vähintäänkin kohtuullinen. Palvelu, joka säästää aikaa ja rahaa.

Nina Laasonen

Yrittäjä
You Name It Oy

Käytimme Spokenia kumppanina uuden verkkokaupamme käännöstöissä. Yhteistyö sujui erittäin vaivattomasti ja saimme käännökset nopeasti, sovitussa aikataulussa. Spoken kumppanina on toiminut ammattitaitoisesti ja palvelu on ollut erinomaista. Hyödynnämme palveluita jatkossakin kun tarvitsemme lisää käännöstöitä.

Heini Isosaari

YAMK -opiskelija, kestävän kasvun johtaminen, tradenomi
Laurea-ammattikorkeakoulu

Olen hyödyntänyt Spokenia opinnäytetyöni haastatteluaineistojen litteroinnissa aikaa säästääkseni. Asiakaspalvelu on ollut alusta asti hyvää sekä puhelimitse että sähköpostitse. Sain yhteydenottoni jälkeen samana päivänä sähköpostiini litterointitarjouksen, joka oli suhteutettu haastatteluaineistoni tiedostokokoon, aineiston laatuun ja henkilöiden määrään. Äänitiedoston lähettäminen oli sujuvaa ja turvallista Spokenin sivuston kautta. Litteroitu aineisto tuli sovitusti sähköpostiini alle viikossa. Tilasin peruslitteroinnin, joten litteroidun aineiston taso vastasi hyvin odotuksiani. Olen ollut kokonaisuudessaan tyytyväinen Spokenin palveluihin ja aion käyttää niitä myös jatkossa!

Sami Pirkkanen

Founder
Alvis Oy

Olen käyttänyt Spokenin tekstityspalvelua nyt jo parin vuoden ajan. Ilman tätä apua yritykseni tuotearvostelu- ja testausvideoiden tekeminen olisi ajankäytön osalta liian suuri. Arvostan Spokenin laadukkaan ja nopean teksityspalvelun todella korkealle.

Taina Liukkonen

Opiskelija
Fysiotaina

Sain tukea opiskelussa tehtävään työhön Spokenin tekemän kielentarkistuksen avulla. Työn luettavuuteen tuli palvelun kautta parannusta huomattavasti prosessin aikana, kuten keskeisten käsitteiden, tulosten ja niiden pohdinnan sisällön hahmottamiseen. Oikeakielisyydestä kielellinen ilmaisu kehittyi samoin.

Jesse Hongisto

Yrittäjä
Valote Oy

Olemme käyttäneet Spokenin tekstityspalvelua jo useamman vuoden ajan. Tekstitykset tulevat nopeasti ja auttavat vähentämään omaa työtaakkaamme kiirellisinä aikoina.

Asiakas

Projektitutkija
Vaasan yliopisto

Olemme hyödyntäneet Spokenin litterointipalveluja (peruslitterointi) projektissamme nyt viiden kuukauden ajan, eikä minulla ole mitään valittamista - päin vastoin, olemme varsin tyytyväisiä saamaamme palveluun, joka on nopeaa ja riittävän tarkkaa. Palvelu on helppokäyttöinen ja asiakaspalvelusta vastataan nopeasti. Suosittelen Spokenin palveluja ja tulen. käyttämään niitä myös tulevaisuudessa.

Asiakas

Tutkijatohtori
Helsingin yliopisto

Olemme olleet Spokenin asiakkaana alkukesästä 2023 lähtien. Olemme tilanneet litterointipalveluja. Olen ollut todella tyytyväinen, että Spokenille voi toimittaa yksittäisiä haastattelutiedostoja sen mukaan, kun tutkimus etenee ja ne sitten litteroidaan samantien. Vaikka olemme valinneet normaalin toimitusajan (ei pikatoimitusta), niin silti palvelu on ollut nopeaa ja monesti litteroitu tiedosto on odottanut postissa jo vuorokauden kuluttua sen jättämisestä. Pidän myös siitä, että jos litteroija on ollut epävarma tietystä ilmaisusta, se on merkitty tiedostoon ja myös aika, joten olen voinut tarkistaa kohdan ja korjata sen tarvittaessa.

Larissa Becker

Apulaisprofessori
Hanken School of Economics

Suosittelen Spokenia. Vaikka litteraatti sisälsi pieniä virheitä ja epäselviä kohtia, jotka oli merkitty kysymysmerkeillä, työ oli silti erinomainen ja toimitus oli supernopea!

Pyydä tarjous

Lähetä meille tarjouspyyntö, niin tiedät hinnan käännösprojektillesi

Jos tarvitset laadukkaan käännöksen helposti, voit lähettää tarjouspyynnön tästä linkistä.

Käy tutustumassa myös muihin tarjoamiimme palveluihin kielen ja käännösten saralla. Saat meiltä litteroinnit, tekstitykset ja kielentarkistuksen palvelut.

Jäikö sinulle kysyttävää? Käy lukemassa Usein kysytyt kysymykset tai ota meihin yhteyttä.