Käännöspalvelu

Spoken Oy tekee käännöksiä kaikenlaisiin teksteihin suomen, ruotsin ja englannin kielten välillä.

”Kiitos nopeasta ja erinomaisesta palvelusta!”

Tuhansia tyytyväisiä asiakkaita

Käännöspalvelussamme lähdeteksti käännetään halutulle kielelle laadukkaasti ja tekstin erityispiirteet huomioiden.

Suuri toimija

Suurena toimijana pystymme hoitamaan kaikenkokoiset käännösprojektit.

w

Käännöskielet

suomi-englanti, englanti-suomi, suomi-ruotsi, ruotsi-suomi, englanti-ruotsi, ruotsi-englanti

Toimitusaika

Toimitamme laadukkaan käännöksen esimerkiksi 5000 merkin tekstiin noin kolmessa päivässä.

h

Aineisto

Käännettävä aineisto on useimmiten Word-muodossa oleva teksti, mutta pystymme vastaanottamaan myös muita tiedostomuotoja.

Työntekijämme

Kääntäjämme ovat yliopistokoulutettuja kielitieteiden ammattilaisia.

Hinnoittelu

Käännösten hinta perustuu tekstin merkkimäärään ilman välilyöntejä.

Esimerkiksi näitä käännämme

Markkinointitekstit

j

Blogitekstit

Lehdistötiedotteet

i

Artikkelit

 

Auktorisoitu käännös

 

Meiltä saat halutessasi myös laillisesti pätevät auktorisoidut käännökset suomesta englanniksi. Auktorisoidun käännöksen tekee aina kääntäjä, joka on suorittanut Opetushallituksen järjestämän auktorisoidun kääntäjän tutkinnon. Auktorisoidulla käännöksellä on sama todistusvoima kuin alkuperäisellä dokumentilla.

Auktorisoitua käännöstä tarvitaan yleensä, kun käännetään virallisia asiakirjoja, kuten tutkintotodistuksia, oikeuden päätöksiä, liiketoimintaan tai perintöasioihin liittyviä asiakirjoja.

Teemme auktorisoidun käännöksen yleensä skannatun dokumentin pohjalta ja lähetämme valmiin käännöksen postitse asiakkaalle. Auktorisoidun käännöksen tilaukseen lyhyellekin dokumentille on hyvä varata aikaa noin viikko johtuen esimerkiksi postitukseen kuluvasta ajasta. Auktorisoidun käännöksen hinta on 100 € / sivu + ALV 24 %, joka poikkeaa normaalista käännösveloituksestamme. 

Olemme valmiina projektillesi! Aloitetaan vaikka heti.

Tyytyväiset asiakkaamme

"Laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta velvoittaa meitä julkisena toimijana tekstittämään videomme ja vaatimus edistää meidän kaikkien yhdenvertaisuutta. On ollut ilo huomata, että tekstitys on tehty paitsi lain vaatimukset täyttäen, myös yleistä luettavuutta helpottavalla tavalla. Palvelu on nopeaa ja ystävällistä. Olemme erittäin tyytyväisiä."

"Kiitos loistavasta ja edullisesta palvelusta. Tulemme jatkossa käyttämään myös varmasti teidän palveluja. Keep up!"

”Kaikki sujui todella smoothisti tarjouksen pyynnöstä aineiston toimittamiseen ja litterointien toimittamiseen. Oli mukavaa, kun sai asioida yhden tietyn henkilön kanssa koko asiakkuuden ajan.”

”Hyvin helppo asioida, sujuvaa lähettää aineistot ja ne tulevat ajallaan. Luotettava yhteistyökumppanimme jo monen vuoden ajan.”

”Todella ystävällinen, hyvä ja nopea palvelu. Äänitteen lähetys sujui helposti ja ongelmitta. Voin suositella muille ja tulemme jatkossa varmasti vielä käyttämään palveluita.”

”Erittäin nopea reagointi ensimmäiseen yhteydenottooni! Jäi hyvä kuva toiminnasta heti alkajaisiksi. Myös sen jälkeen kaikki on sujunut erittäin mallikkaasti. :)”

"Todella nopeaa ja hyvää palvelua. Kiitos tuhannesti! Sana on laitettu kiertämään kollegoille, että teidän palveluitanne kannattaa käyttää."

"Spokenin palvelu toimi erinomaisesti, nopeasti ja kirjakielinen tekstitys oli huippuluokkaa. Samoin englanninkieliset käännökset! Kiitos! Oma tekstitysprojekti keveni huomattavasti."

- Pihla Liukkonen, valokuvaajamestari, Kontrastia Oy

"Helppokäyttöinen, nopea ja laadukas palvelu. Tulemme käyttämään jatkossakin!"

"Asianajotoimistomme tilaaman litterointipalvelun (ns. peruslitterointi, noin 15 tuntia äänitteitä välimiesoikeuden todistajien kuulemisista) hinnoittelu oli selkeää, ja loppulasku oli tarjouksen mukainen. Toimitus tapahtui nopeasti, asiakas pidettiin hyvin tietoisena työn etenemisestä, ja työn lopputulos oli myös laadullisesti hyvä. Erinomainen suoritus, ei mitään moitittavaa."

"Valonnopea palvelu! Vastaukset kaikkiin kysymyksiin tulivat välittömästi. Litterointien toteutus myös erittäin nopeaa."

"Litteroinnit tapahtuivat tosi nopeasti ja huolellisesti tehtyinä. Kaiken kaikkiaan laadukasta, sujuvaa ja jopa edullistakin palvelua!"

"Minun työssäsi otitte kiireisen aikataulun huomioon. Työ valmistui oletettua aikaisemmin. Kiitokset."

"Nopeaa ja mutkatonta palvelua. Lopputulos palveli tarkoitustamme juuri toivotulla tavalla."