Palvelumme yrityksille

”Todella hyvä ja nopea palvelu.”

Tuhansia tyytyväisiä asiakkaita

Palvelumme yritysviestintään

Tekstitykset eri tarpeisiin

Tekstitykset asiakas- henkilöstö- ja sijoittajaviestinnän videoihin parantavat katselukokemusta erityisesti mobiilikäytössä. 

Webcast-tallenteiden transkriptit

Transkriptit eli litteraatit yrityksen eri tilaisuuksien webcast-tallenteista palvelevat yrityksen eri sidosryhmiä, kuten sijoittajia. Tekstimuodossa olevien transkriptien avulla esitysten sisältö on helposti saatavilla ja sisäistettävissä myös jälkikäteen.

Tekstitykset yritysten videoihin

Tekstitysten lisääminen yhtiön eri portaaleissa julkaistuihin videoihin tekee tallenteiden katselusta helposti lähestyttävän ja selkeän. Tekstitykset yleistyvät mobiilikäytön lisääntymisen vanavedessä, sillä videoita katsotaan paljon ilman ääniä esimerkiksi avokonttoreissa ja julkisissa kulkuvälineissä.

Tekstitämme laaja-alaisesti sekä yritysten sisäisen että ulkoisen viestinnän videoita. Näitä ovat esimerkiksi:

 • markkinointivideot
 • käyttöohjevideot
 • osavuosi-, tilinpäätös- ja vuosikertomusten julkistamistilaisuuksien videot
 • sisäisen viestinnän videot, kuten toimitusjohtajan tervehdykset henkilöstölle 

Kaikki tekstitykset voidaan toteuttaa joko samankielisenä tai käännettynä. Samankielisessä tekstityksessä esimerkiksi suomeksi puhuttu esitys tekstitetään suomeksi, ja käännetyssä tekstityksessä esimerkiksi suomeksi puhuttu video käännetään toiselle kielelle, kuten englanniksi. Tällöin videon kohderyhmä laajenee kattamaan globaalin asiakas-, henkilöstö- ja sijoittajayleisön.

Transkriptit webcast-tallenteista

Yhtiön webcast-tallenteiden, kuten tiedotustilaisuuksien live-lähetysten katsominen striimattuna ei sovi jokaisen sidosryhmäläisen, kuten sijoittajan kalenteriin. Tämän takia nettisivuilla jälkikäteen julkaistut transkriptit parantavat tiedonsaantia ja palvelevat yhtiön kaikkia sidosryhmiä.

Tiedotustilaisuuksien transkriptit tehdään yleensä yleiskielisenä litterointina eli kirjakielellä, jolloin niistä saadaan sisällöltään selkeitä ja helposti sisäistettäviä. Näissä transkripteissa puhujat erotellaan etu- ja sukunimillä.

Tekstimuotoiseen materiaaliin on helppo palata aina uudestaan, ja tekstimuodossa olevien dokumenttien hakutoiminnot parantavat tiedonhakua.

Tarjoamamme litterointityypit transkripteille

Peruslitterointi

 • Tarkkuus
 • Hinta
 • Luettavuus

Eksakti litterointi

 • Tarkkuus
 • Hinta
 • Luettavuus

Yleiskielilitterointi

 • Tarkkuus
 • Hinta
 • Luettavuus

Käännöslitterointi

 • Tarkkuus – riippuu littrointityypistä
 • Hinta
 • Luettavuus – riippuu litterointityypistä

Olemme valmiina projektillesi! Aloitetaan vaikka heti.

Tyytyväiset asiakkaamme

"Laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta velvoittaa meitä julkisena toimijana tekstittämään videomme ja vaatimus edistää meidän kaikkien yhdenvertaisuutta. On ollut ilo huomata, että tekstitys on tehty paitsi lain vaatimukset täyttäen, myös yleistä luettavuutta helpottavalla tavalla. Palvelu on nopeaa ja ystävällistä. Olemme erittäin tyytyväisiä."

"Kiitos loistavasta ja edullisesta palvelusta. Tulemme jatkossa käyttämään myös varmasti teidän palveluja. Keep up!"

”Kaikki sujui todella smoothisti tarjouksen pyynnöstä aineiston toimittamiseen ja litterointien toimittamiseen. Oli mukavaa, kun sai asioida yhden tietyn henkilön kanssa koko asiakkuuden ajan.”

”Hyvin helppo asioida, sujuvaa lähettää aineistot ja ne tulevat ajallaan. Luotettava yhteistyökumppanimme jo monen vuoden ajan.”

”Todella ystävällinen, hyvä ja nopea palvelu. Äänitteen lähetys sujui helposti ja ongelmitta. Voin suositella muille ja tulemme jatkossa varmasti vielä käyttämään palveluita.”

”Erittäin nopea reagointi ensimmäiseen yhteydenottooni! Jäi hyvä kuva toiminnasta heti alkajaisiksi. Myös sen jälkeen kaikki on sujunut erittäin mallikkaasti. :)”

"Todella nopeaa ja hyvää palvelua. Kiitos tuhannesti! Sana on laitettu kiertämään kollegoille, että teidän palveluitanne kannattaa käyttää."

"Spokenin palvelu toimi erinomaisesti, nopeasti ja kirjakielinen tekstitys oli huippuluokkaa. Samoin englanninkieliset käännökset! Kiitos! Oma tekstitysprojekti keveni huomattavasti."

- Pihla Liukkonen, valokuvaajamestari, Kontrastia Oy

"Helppokäyttöinen, nopea ja laadukas palvelu. Tulemme käyttämään jatkossakin!"

"Asianajotoimistomme tilaaman litterointipalvelun (ns. peruslitterointi, noin 15 tuntia äänitteitä välimiesoikeuden todistajien kuulemisista) hinnoittelu oli selkeää, ja loppulasku oli tarjouksen mukainen. Toimitus tapahtui nopeasti, asiakas pidettiin hyvin tietoisena työn etenemisestä, ja työn lopputulos oli myös laadullisesti hyvä. Erinomainen suoritus, ei mitään moitittavaa."

"Valonnopea palvelu! Vastaukset kaikkiin kysymyksiin tulivat välittömästi. Litterointien toteutus myös erittäin nopeaa."

"Litteroinnit tapahtuivat tosi nopeasti ja huolellisesti tehtyinä. Kaiken kaikkiaan laadukasta, sujuvaa ja jopa edullistakin palvelua!"

"Minun työssäsi otitte kiireisen aikataulun huomioon. Työ valmistui oletettua aikaisemmin. Kiitokset."

"Nopeaa ja mutkatonta palvelua. Lopputulos palveli tarkoitustamme juuri toivotulla tavalla."