Pörssiyhtiöt

Sijoittajasuhdeviestintään tarjoamme webcast-tallenteiden tekstityksiä sekä transkripteja.

Asiakkaitamme

Palvelumme sijoittajasuhdeviestintään

Tekstitykset webcast-tallenteisiin

Tekstitykset osavuosikatsausten, tilinpäätösten, vuosikertomusten ja muiden tilaisuuksien webcast-tallenteisiin parantavat katselukokemusta erityisesti mobiilikäytössä.

Tiedotustilaisuuksien transkriptit

Transkriptit eli litteraatit tiedotustilaisuuksista palvelevat sijoittajia sekä muita yhtiön sidosryhmiä.

Tekstimuodossa olevien transkriptien avulla esitysten sisältö on helposti saatavilla ja sisäistettävissä myös jälkikäteen.

Tekstitykset webcast-tallenteisiin

Tekstitysten lisääminen yhtiön nettisivuilla julkaistuihin videoihin, esimerkiksi osavuosikatsausten tiedotustilaisuuksiin, tekee tallenteiden katselusta helposti lähestyttävän ja selkeän. Tekstitykset yleistyvät mobiilikäytön lisääntymisen vanavedessä, sillä videoita katsotaan paljon ilman ääniä esimerkiksi avokonttoreissa ja julkisissa kulkuvälineissä.

Tekstitykset voidaan toteuttaa joko samankielisenä, jolloin esimerkiksi suomeksi puhuttu esitys tekstitetään suomeksi. Vaihtoehtoisesti tekstitys voidaan tehdä käännettynä, jolloin esimerkiksi suomeksi puhuttu video käännetään toiselle kielelle, kuten englanniksi.

Transkriptit tiedotustilaisuuksista

Tiedotustilaisuuksien live-lähetysten katsominen striimattuna ei sovi jokaisen sijoittajan kalenteriin. Tämän takia nettisivuilla jälkikäteen julkaistut transkriptit parantavat tiedonsaantia ja palvelevat yhtiön kaikkia sidosryhmiä.

Tiedotustilaisuuksien transkriptit tehdään yleensä yleiskielisenä litterointina eli kirjakielellä, sillä ne ovat sisällöltään selkeitä ja helposti sisäistettäviä. Näissä transkripteissa puhujat erotellaan etu- ja sukunimillä.

Tekstimuotoiseen materiaaliin on helppo palata aina uudestaan, ja tekstimuodossa olevien dokumenttien hakutoiminnot parantavat tiedonhakua.

Tarjoamamme litterointityypit transkripteille

Peruslitterointi

 • Tarkkuus
 • Hinta
 • Luettavuus

Eksakti litterointi

 • Tarkkuus
 • Hinta
 • Luettavuus

Yleiskielilitterointi

 • Tarkkuus
 • Hinta
 • Luettavuus

Käännöslitterointi

 • Tarkkuus – riippuu littrointityypistä
 • Hinta
 • Luettavuus – riippuu litterointityypistä

Olemme valmiina projektillesi! Aloitetaan vaikka heti.

Tyytyväiset asiakkaamme

”Kaikki sujui todella smoothisti tarjouksen pyynnöstä aineiston toimittamiseen ja litterointien toimittamiseen. Oli mukavaa, kun sai asioida yhden tietyn henkilön kanssa koko asiakkuuden ajan.”

”Todella ystävällinen, hyvä ja nopea palvelu. Äänitteen lähetys sujui helposti ja ongelmitta. Voin suositella muille ja tulemme jatkossa varmasti vielä käyttämään palveluita.”

”Erittäin nopea reagointi ensimmäiseen yhteydenottooni! Jäi hyvä kuva toiminnasta heti alkajaisiksi. Myös sen jälkeen kaikki on sujunut erittäin mallikkaasti. :)”

"Teidän äänitiedostojen toimitusjärjestelmänne on erinomainen - ei enää muistitikkuja, lähettejä tai epävarmaa postia. Kiitos!"

Tietosuoja

Copyright 2022 – Spoken Oy