Palvelumme julkishallinnolle

”Mahtavaa, että tekstitys on tehty saavutettavuusvaatimukset täyttäen ja yleistä luettavuutta helpottavalla tavalla.”

Tuhansia tyytyväisiä asiakkaita

Saavutettavat tekstitykset ja tekstivastineet julkishallinnolle

Saavutettavat tekstitykset

Julkisille toimijoille tarjoamme saavutettavuusdirektiivin sekä digipalvelulain mukaisia saavutettavia tekstityksiä. Palveluvalikoimaamme kuuluvat myös normaalit tekstitykset.

Saavutettavat tekstivastineet eli litteraatit

Teemme myös saavutettavia tekstivastineita eli litteraatteja esimerkiksi podcasteihin.

Saavutettavat tekstitykset

Tekstitämme monipuolisesti kaikenlaisia videoita ammattitaidolla kaikille julkisille toimijoille, kuten kaupungeille ja kunnille sekä erilaisille virastoille ja laitoksille. Toimimme luotettavana kumppanina monelle julkishallinnon toimijalle erityisesti saavutettavien tekstitysten osalta.

Saavutettavat tekstitykset tehdään yleisimmin samankielisenä, mutta ne voidaan toteuttaa tarvittaessa myös käännettynä. Samankielisessä tekstityksessä esimerkiksi suomeksi puhuttu video tekstitään suomeksi, ja käännetyssä tekstityksessä esimerkiksi suomeksi puhuttu video tekstitetään englanniksi. Tekstitykseen liittyvistä eri valinnoista voit lukea täältä.

Pystymme toimittamaan tekstitykset tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Prosessin nopeuttamiseksi voimme tehdä halutessanne tekstitykset videon keskeneräiseen versioon, jossa ajastukset eivät enää muutu, vaikka editointityötä olisi vielä muilta osin jäljellä.

Olemme valmiina projektillesi! Aloitetaan vaikka heti.

Tyytyväiset asiakkaamme

"Laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta velvoittaa meitä julkisena toimijana tekstittämään videomme ja vaatimus edistää meidän kaikkien yhdenvertaisuutta. On ollut ilo huomata, että tekstitys on tehty paitsi lain vaatimukset täyttäen, myös yleistä luettavuutta helpottavalla tavalla. Palvelu on nopeaa ja ystävällistä. Olemme erittäin tyytyväisiä."

"Kiitos loistavasta ja edullisesta palvelusta. Tulemme jatkossa käyttämään myös varmasti teidän palveluja. Keep up!"

”Kaikki sujui todella smoothisti tarjouksen pyynnöstä aineiston toimittamiseen ja litterointien toimittamiseen. Oli mukavaa, kun sai asioida yhden tietyn henkilön kanssa koko asiakkuuden ajan.”

”Hyvin helppo asioida, sujuvaa lähettää aineistot ja ne tulevat ajallaan. Luotettava yhteistyökumppanimme jo monen vuoden ajan.”

”Todella ystävällinen, hyvä ja nopea palvelu. Äänitteen lähetys sujui helposti ja ongelmitta. Voin suositella muille ja tulemme jatkossa varmasti vielä käyttämään palveluita.”

”Erittäin nopea reagointi ensimmäiseen yhteydenottooni! Jäi hyvä kuva toiminnasta heti alkajaisiksi. Myös sen jälkeen kaikki on sujunut erittäin mallikkaasti. :)”

"Todella nopeaa ja hyvää palvelua. Kiitos tuhannesti! Sana on laitettu kiertämään kollegoille, että teidän palveluitanne kannattaa käyttää."

"Spokenin palvelu toimi erinomaisesti, nopeasti ja kirjakielinen tekstitys oli huippuluokkaa. Samoin englanninkieliset käännökset! Kiitos! Oma tekstitysprojekti keveni huomattavasti."

- Pihla Liukkonen, valokuvaajamestari, Kontrastia Oy

"Helppokäyttöinen, nopea ja laadukas palvelu. Tulemme käyttämään jatkossakin!"

"Asianajotoimistomme tilaaman litterointipalvelun (ns. peruslitterointi, noin 15 tuntia äänitteitä välimiesoikeuden todistajien kuulemisista) hinnoittelu oli selkeää, ja loppulasku oli tarjouksen mukainen. Toimitus tapahtui nopeasti, asiakas pidettiin hyvin tietoisena työn etenemisestä, ja työn lopputulos oli myös laadullisesti hyvä. Erinomainen suoritus, ei mitään moitittavaa."

"Valonnopea palvelu! Vastaukset kaikkiin kysymyksiin tulivat välittömästi. Litterointien toteutus myös erittäin nopeaa."

"Litteroinnit tapahtuivat tosi nopeasti ja huolellisesti tehtyinä. Kaiken kaikkiaan laadukasta, sujuvaa ja jopa edullistakin palvelua!"

"Minun työssäsi otitte kiireisen aikataulun huomioon. Työ valmistui oletettua aikaisemmin. Kiitokset."

"Nopeaa ja mutkatonta palvelua. Lopputulos palveli tarkoitustamme juuri toivotulla tavalla."